Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: #validate στην noreqnewpass_form_alter() (γραμμή 66 του /opt/websites/dflti_www/sites/all/modules/noreqnewpass/noreqnewpass.module).
  • Warning: array_search() expects parameter 2 to be array, null given στην noreqnewpass_form_alter() (γραμμή 66 του /opt/websites/dflti_www/sites/all/modules/noreqnewpass/noreqnewpass.module).

Διάθεση (γαλλικού) βιβλίου Ν. Παπαδημητρίου, βιβλιοπωλείο "Απόστροφος"

Διάστημα ισχύος: 
19/06/2018
Διατίθεται, από το βιβλιοπωλείο "Απόστροφος", ένας αριθμός αντιτύπων του βιβλίου μου " Modernité, l'identité européenne dans le monde contemporain ", των εκδόσεων Delatour-France. Θα χαρώ εάν οι γαλλόφωνοι το ξεφυλλίσουν, ακόμα καλύτερα αν το διαβάσουν. Πρόκειται για ένα μεταφραστικό εγχείρημα πάνω στο οποίο χτίστηκε μια πολυφωνική (όπως η παλιά αντίστιξη) φιλία, ανάμεσα στον Jean-Yves Bassole, τον Γιώργο Κεντρωτή, τον Jean-Michel Bardez και εμένα. Δεν έχω στη διάθεσή μου αντίτυπα να προσφέρω, ζητώ την κατανόησή σας, αλλά το κόστος δεν είναι υπερβολικό. Εάν υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά όχι χρήμα (γνωστό το δράμα...) αφήστε το πάνω μου (το κόστος, βεβαίως). Ευχαριστώ προκαταβολικά για το ενδιαφέρον, Νίκος Παπαδημητρίου

Πρόσφατες ανακοινώσεις