Κύκλος διαλέξεων "Studium Generale"

Διάστημα ισχύος: 
10/02/2020 to 29/02/2020

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Πολιτική, Γλώσσα και Διαπολιτισμική Επικοινωνία» (ΠΟ.Γ.ΔΙ.ΕΠ.), στο πλαίσιο της μελέτης που διεξάγει για τις σχέσεις μεταξύ Γλώσσας και Κοινωνίας, εγκαινιάζει ΚΥΚΛΟ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ με την ονομασία “STUDIUM GENERALE” ο οποίος θα εστιάσει, για τη χρονιά αυτή, στις «ειδικές γλώσσες».

Ο Κύκλος αυτός ξεκινά στις 11 Φεβρουαρίου 2020 με την ομιλία του Κυριάκου Κωλέση «Η Γλώσσα της Φυλακής». Ο Κυριάκος Κωλέσης είναι Διευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στις Φυλακές Κέρκυρας. Η Διάρκεια αυτής της ομιλίας θα είναι από:18:00-20:00.

Στις 25 Φεβρουαρίου θα δοθεί ομιλία από τον π. Θεμιστοκλή Μουρτζανό, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητρόπολης Κέρκυρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων, με τίτλο «Η Γλώσσα της Εκκλησίας».

Όλες οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα «Χάρης Κατσούλης» (Κτήριο «Ιπποκράτης») στις 18:00-19:00. Οι οποιεσδήποτε αλλαγές θα κοινοποιούνται εγκαίρως στους ιστοτόπους του Μεταπτυχιακού Προγράμματος ΠΟ.Γ.ΔΙ.ΕΠ.
Ο ακριβής τίτλος των διαλέξεων θα ανακοινωθεί συντόμως.
(http://dflti.ionio.gr/polico/) αλλά και του Τμήματος
(http://dflti.ionio.gr/el/students/announcements).

Οι διαλέξεις αφορούν κυρίως φοιτητές/φοιτήτριες, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, που ενδιαφέρονται για τα ζητήματα που θα παρουσιάσουν οι ομιλητές και οι οποίοι/ες έχουν τη διάθεση να συμμετάσχουν ενεργά μέσω ερωτήσεων και γόνιμου διαλόγου.

Σ.Λίβας

Μέσω Γραμματείας

https://ionio.gr/gr/news/13344/

Πρόσφατες ανακοινώσεις

8 ώρες 48 λεπτά πριν