Πρόσκληση προς τους Υποψήφιους Διδάκτορες

Διάστημα ισχύος: 
03/04/2019 to 14/04/2019

ANAKOINΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ  ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣ

η Βιβλιοθήκη διοργανώνει ένα σεμινάριο προς όλους τους υποψήφιους διδάκτορες, ανεξαρτήτως τμήματος, την επόμενη βδομάδα.

--
Θάλεια Γκόντα
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης

Ιωάννου Θεοτόκη 72
49132 – Κέρκυρα

τηλ. 26610-87338
e-mail: thalia@ionio.gr

Σεμινάριο Διαχείρισης Βιβλιογραφίας

για Υποψήφιους Διδάκτορες

Πρόσκληση

Η Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου πρόκειται να ξεκινήσει μια σειρά σεμιναρίων προς τους Υποψήφιους Διδάκτορες του Ιδρύματος με σκοπό την υποβοήθηση της έρευνας και τη διευκόλυνση της δημιουργίας ενός δικτύου επικοινωνίας μαζί μας.

Στο πλαίσιο αυτό, η Βιβλιοθήκη διοργανώνει το πρώτο σεμινάριο για τους Υποψήφιους Διδάκτορες με θέμα τη διαχείριση βιβλιογραφίας. Το σεμινάριο θα επικεντρωθεί στην αυτοματοποιημένη διαχείριση των βιβλιογραφικών αναφορών, με την παρουσίαση και πρακτική χρήση του προγράμματος οργάνωσης και διαχείρισης βιβλιογραφικών αναφορών Mendeley. Το πρόγραμμα αυτό, μεταξύ άλλων, μορφοποιεί τις αναφορές μας σε όποιο πρότυπο επιθυμούμε και διατηρεί το αρχείο όλων των βιβλιογραφικών αναφορών μας για μελλοντική χρήση.

Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων είτε στις 11 είτε στις 12 Απριλίου και θα διαρκέσει περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά. Όσοι ενδιαφέρεστε να το παρακολουθήσετε, παρακαλούμε να προβείτε στις εξής δύο χωριστές ενέργειες:

Α) Να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στέλνοντας συμπληρωμένο τον πίνακα που ακολουθεί υπόψη της κ. Θάλεια Γκόντα στην ηλ. διεύθυνση: thalia@ionio.gr.

Ονοματεπώνυμο

Τμήμα

email

Τηλέφωνο επικοινωνίας

.................................

...........................

...................................

.......................................

 

Β) Να δηλώσετε τις μέρες και ώρες που είστε διαθέσιμοι μεταξύ των ημερών/ωρών που προτείνονται στην εξής διεύθυνση: https://doodle.com/poll/rfvyr8zra4zewws8.

Τελική μέρα δήλωσης είναι η Τρίτη 9 Απριλίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι. Στη συνέχεια, θα επεξεργαστούμε τις δηλώσεις και θα σας ενημερώσουμε για τη μέρα και ώρα που θα διεξαχθεί το σεμινάριο, η οποία θα είναι αυτή που συγκεντρώνει τις περισσότερες προτιμήσεις.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Θάλεια Γκόντα (2661087338, thalia@ionio.gr).  

--
Θάλεια Γκόντα
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης

Ιωάννου Θεοτόκη 72
49132 – Κέρκυρα

τηλ. 26610-87338
e-mail: thalia@ionio.gr